De snelste weg naar de beste zorgverzekering

Zorgverzekering.net is één van de grootste websites op het gebied van het vergelijken van zorgverzekeringen. Door jarenlange ervaring en koppelingen met alle premie data is Zorgverzekering.net één van de meest complete vergelijkers in Nederland. Aan de hand van jouw persoonlijke gegevens is het mogelijk om gemakkelijk een op jouw situatie aangepast overzicht te krijgen. Zorgverzekering.net valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markt (AFM nummer 12020777). 

Onze doelstellingen

Het vergelijken van zorgverzekeringen doen we volledig, objectief, transparant en klantgericht. Daar bedoelen we het volgende mee.

Volledig

Als vergelijker van zorgverzekeringen tonen we je een zo volledig mogelijk aanbod. Zo heb jij ruime keus en vind je de zorgverzekering die bij je past.

Objectief

Het maakt ons niet uit welke zorgverzekering jij afsluit. Die keus is helemaal aan jou. We presenteren de zorgverzekeringen objectief en transparant.

Transparant

Sommige verzekeraars geven ons een vergoeding als je via onze site een zorgverzekering afsluit. Daar maken we geen geheim van. Voor jou maakt het geen verschil.

Klantgericht

Heb je een vraag of wil je graag hulp bij het vergelijken van alle zorgverzekeringen voor 2023? We staan voor je klaar om je per e-mail of telefoon te assisteren.

VERGELIJK ALLE ZORGVERZEKERINGEN

Van kleine tot grote zorgverzekeraar, we nemen alle zorgverzekeringen voor 2023 mee die hun informatie vrijgeven. 

en nog veel meer…

“Door het woud aan zorgverzekeringen zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Aan ons de uitdaging om duidelijkheid te scheppen”

Heman de Waard

Heman de Waard

Redacteur

Samenwerken met zorgverzekering.net?

Zorgverzekering.net werkt samen met verschillende organisaties die actief zijn in zorgverzekeringen of een doelgroep hebben met interesse in een zorgverzekering.

Ben je benieuwd op welke manier samengewerkt kan worden of heb je zelf ene goed idee? Laat dit weten en we nemen contact met je op de mogelijkheden door te nemen. 

Zorgverzekering vergelijken?

Vind eenvoudig de zorgverzekering 2023 met de laagste premie en de beste dekking in jouw situatie.