HomeAsigurarea în trei etape

Asigurarea în trei etape

Asigurarea de sănătate în Olanda în trei etape

Puteți achiziționa o asigurare de sănătate în Olanda direct prin intermediul Zorgverzekering.net. Instrumentul nostru de comparare facilitează lista tuturor polițelor de asigurare de sănătate. Astfel, este ușor să găsiți asigurarea de sănătate în Olanda care vi se potrivește, la cea mai mică primă de sănătate. Rețineți că trebuie să fiți înregistrat într-un oraș olandez înainte de a obține o asigurare de sănătate în Olanda. 

Foaie de parcurs pentru asigurarea de sănătate în Olanda

1. Determinați ce tip de îngrijire este cel mai important

Stabiliți singuri ce îngrijire este importantă pentru dumneavoastră. După ce ați stabilit acest lucru, puteți afla dacă aceste îngrijiri sunt rambursate de asigurarea de sănătate de bază olandeză din Olanda. Pentru alte tipuri de îngrijire, este posibil să doriți să achiziționați o asigurare suplimentară de sănătate. 

2. Alegeți tipul de asigurare medicală de bază

În Olanda puteți cumpăra o asigurare de sănătate fie natura, fie restituirea poliței de sănătate. Diferența dintre aceste două polițe de sănătate constă în posibilitatea de a alege să consultați un anumit furnizor de servicii medicale fără a fi nevoit să plătiți suplimentar. Această alegere a furnizorilor este cea mai mare în cazul unei politici de restituire.

3. Determinați-vă franșiza

În Olanda, plătiți primii 385 de euro din buzunar dacă aveți nevoie de îngrijiri medicale acoperite de asigurarea de sănătate de bază din Olanda. Dacă optați pentru o franșiză mai mare, beneficiați de o reducere a primei de asigurare de sănătate. Cu toate acestea, veți plăti, de asemenea, mai mult pentru îngrijirea necesară.

Acum sunteți gata să vă încheiați o asigurare de sănătate în Olanda! Comparați toate casele de asigurări de sănătate olandeze și faceți o alegere!